Нови Южен Уелс

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Нови Южен Уелс

Имот за продажба в Нов Южен Уелс

Нов Южен Уелс е щат в югоизточна Австралия, характеризиращ се с крайбрежни градове и национални паркове. В столицата на Сидни се помещават емблематични сгради на нацията, като операта в Сидни и пристанищният мост.

Новият Южен Уелс е разположен в югоизточната част, граничи на юг с Виктория, на север с Куинсланд, на запад с Южна Австралия. Включва и остров Лорд Хау в южната част на Тихия океан. В рамките на територията има два анклава: Територията на австралийската столица и Територията на залива Джервис.

Ако искате да се преместите в Австралия и искате да купите имот за продажба в Нов Южен Уелс, трябва да знаете някои новини за пазара на недвижими имоти.

Пазарът на недвижими имоти в района на Нов Южен Уелс е по-силен от Сидни, но бъдете внимателни, защото има повече клопки.

Регионалните стойности на Новия Южен Уелс са нараснали с 3,2% през последната финансова година, докато метрото в Сидни е спаднало с 4,5%.

През първото тримесечие на 2018 г. делът на загубите от препродажба в Сидни е 2,4%. Botany Bay, Hunters Hill, Mosman и Willoughby нямаха препродажба със загуба, докато Burwood, Canterbury и Hurstville имаха най-висок процент загуби.

Препродажбите на загуби на регионалните пазари в Нов Южен Уелс са 4.2%. Следователно, дори в периоди на продължителна регионална ценова сила, загубата му е била почти двойна в сравнение със Сидни.

 

Ключовият демографски контекст остава непроменен, като последните данни за населението на Австралийското статистическо бюро показват около две трети или 15,8 милиона от всички 24,6 милиона австралийци, живеещи в Сидни, Мелбърн, Бризбейн, Пърт и Аделаида.

Тази концентрация на хора накара да се отбележи, че съдбата на Австралия до голяма степен зависи от шепа капитал.

Анализът на данните за продажбите разкри, че собствениците на жилища в най-популярните региони на града са реализирали средна печалба до $ 875 000 от препродажбата на домовете си през последните шест месеца.

Това се случи, когато средната цена на домовете в Сидни падна с 6% през последната година.

Очарователният щат Нов Южен Уелс може да се похвали с голямо количество оживени градове и големи регионални центрове, в които се намират разнообразни и процъфтяващи индустрии. Отвъд космополитните граници на Сидни, столицата на щата, ще намерите големите крайбрежни градове Нюкасъл и Уолонгонг, както и много други интересни регионални центрове, където се търсят имоти за продажба в Нов Южен Уелс.

 

Един от големите градове в света, Сидни е богатият и мултикултурен дом на 5,1 милиона души. Известен с високото си качество на живот, Сидни е водещият финансов и търговски център в Австралия и води страната в редица индустрии, включително цифрова икономика, производство, професионални услуги, изследвания, образование и туризъм.

Най-добрите места, където живеят и търсят имоти за продажба в Нов Южен Уелс са Сидни, Нюкасъл и Уолонгонг.

Централният бизнес район на Сидни се намира в сърцето на града, до емблематичната опера в Сидни и Харбър Бридж. Други големи търговски центрове са разпръснати из целия град, включително Северен Сидни и парк Macquarie на север, Парамата на запад и индустриални центрове в и около южната част на града.

Нюкасъл е голям регионален град, разположен само на два часа път с кола северно от Сидни, в сърцето на лозарския регион Хънтър Вали.

Като едно от най-големите пристанища в света, Нюкасъл има процъфтяваща местна икономика и неговите индустриални и производствени активи са разширени, за да обхванат и други сектори като земеделие, образование и здравеопазване.

В миналото той беше избран за един от 10-те най-добри града в света. Нюкасъл може да се похвали със силна морска култура, нововъзникваща арт сцена, приятелски настроени хора и спокоен начин на живот.

Ако предпочитате да закупите имот за продажба близо до плажа, Уолонгонг е процъфтяващ крайбрежен град с население от около 204 0004, само на 90 минути път с кола южно от Сидни.

Wollongong е признат за един от водещите австралийски индустриални и производствени центрове.

Разположен на живописното южно крайбрежие на Нов Южен Уелс, Wollongong е заобиколен от девствени плажове и национални паркове.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 3033

За продажба Къща, Нови Южен Уелс, Sydney, Sidney, .

1,398,763.15BGN
За продажба
Къща

354 m²
NEW HOUSE. НИКОГА не е живял в! ВСИЧКИ ОФЕРТИ SUBMITTED.DALKEITH QUALITY с великолепна локация. Зашеметяващ е единствената дума, която прави правосъди...
Карта, движение на цените и статистики
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB